P-Shot of Priapus-Shot

Wat is een P-Shot?

Een P-shot of Priapus-shot wordt vaak toegepast bij erectiestoornissen of erectiele dysfunctie. Dit is het consistente/herhaaldelijke onvermogen om een erectie te bekomen of aan te houden om te komen tot een bevredigende seksuele activiteit.

Met de P-shot of Priapus-shot wordt bloedplaatjesrijk plasma ingebracht in de zone van de zwellichamen in de penis, zodat deze kunnen regenereren. Het effect is een stevigere erectie, vergemakkelijken van een orgasme en meer gevoel in de penis.

Niet elke P-shot of Priapus-shot is hetzelfde?

Bij CURE gebruiken we de modernste PRP-techniek met een medische aanpak, waarbij het ingebrachte concentraat hoger is. Dit maakt dat een Priapus-shot krachtiger is, dan het concentraat dat wordt gebruikt in de cosmetische wereld. Het voordeel is dat je minder behandelingen nodig hebt voor hetzelfde resultaat.

Bloedafname voor P-shot behandeling

Voor de verdoving en de inspuiting van het bloedplaatjesrijk plasma wordt er bloed afgenomen door de verpleegkundige. Dit wordt gedaan met een zeer dun vleugelnaaldje.

Door wie wordt de inspuiting gedaan?

De PRP-inspuiting wordt gedaan door Dr. Caroline Maes. Voor de behandeling is er eerst een intakegesprek. Als duidelijk is hoe de behandeling in zijn werk gaat, wordt een afspraak vastgelegd voor de eerste inspuiting.

Is een Priapus-shot pijnloos?

Het bloed dat is afgenomen wordt gecentrifugeerd. Het plasma wordt voorbereid. Tegelijkertijd wordt de verdoving aangebracht en toegediend. Deze bestaat uit een verdovende zalf, welke wordt gesmeerd op de hele penis en eikel. Aanvullend vindt er aan de basis van de penis een verdovende injectie plaatsen. Deze handelingen zorgen ervoor dat de priapus-shot pijnloos is.

P-shot behandeling

Ongeveer een kwartier na de verdoving is het bloedrijkplaatjes plasma klaar om te worden ingespoten ter hoogte de zwellichamen van de penis, ter hoogte van de eikel en corona (rand van eikel).

Hoeveel sessies nodig voor Priapus-shot?

Om goede resultaten te halen met je Priapus-behandeling zijn drie sessies nodig. Om de 3 – 4 maanden kom je terug voor je volgende sessie. De Priapus-shot behandeling werkt lang door. Om het effect vast te houden is een jaarlijkse onderhoudsbehandeling nodig.

P-shot prijs?

Per sessie betaal je € 287,- zonder medische indicatie.

N.B. Bij een medische indicatie bestaat een mogelijkheid tot gedeeltelijke terugbetaling door de mutualiteit in België. Dit wordt besproken tijdens de raadpleging bij Dr. Maes.

Nederlandse heren willen een P-shot

In Nederland is er steeds meer vraag naar de P-shot, echter het aantal artsen met ervaring is beperkt. We mogen inmiddels zeer veel Nederlandse heren verwelkomen voor hun priapus-shot in onze privépraktijk die is gevestigd onder de ‘rook’ van Antwerpen.

p-shot