CURE

Een warme multi-functionele urologiepraktijk met net iets meer.

Welkom in CURE, de vernieuwde privépraktijk te Emblem bij het team Uro-Lier.

U bent welkom in de vernieuwde privépraktijk te Emblem bij het team Uro-Lier, gelokaliseerd in de Spoorweglei 1A te Emblem. U vindt hier de dokters Stijn Boulanger, Karel Coppens en Caroline Maes. Eveneens de sexuologen Sofie Dieltjens en Peter de Cleen.

De sfeer in het spiegelkabinet is uitnodigend. Contact met de natuur en de mogelijkheid tot onthaasten verhogen het comfort. Daarnaast beschikken we over de meest vooruitstrevende apparatuur.

We gaan op zoek naar een oplossing voor je probleem, in een rustige omgeving.

Uitvoerige diagnostiek kan hier plaats vinden , dit met uitvoeren van echografie, video-cystoscopie (er wordt met een camera in de blaas gekeken, waarbij je zelf kan meekijken op een scherm) en urodynamisch onderzoek (het meten van de werking van je blaas en bekkenbodem).

Kleine heelkunde behoort tot de mogelijkheden. Eveneens het gebruik van Botox (in het kader van blaasfunctiestoornissen) en het gebruik van PRP (plaatjes rijk plasma).

Je kan met al je vragen bij ons allen terecht.

Daarnaast heeft ieder van ons zijn specifieke subspecialisatie zodat we ook complexe problemen kunnen oplossen en je de meest optimale zorg kunnen bieden.

Dankzij onze uitstekende samenwerking met intensief onderling overleg kunnen wij steeds de beste en gepersonaliseerde oplossing bieden.
  • C-ure is bereikbaar met een rolstoel.
  • Raadpleging is enkel op afspraak. Graag per persoon 1 afspraakplaats
  • Kom bij voorkeur, indien mogelijk, met een iets gevulde blaas naar de raadpleging.
  • Indien u plasklachten ondervindt, kan u eventueel op voorhand reeds een plaskalender invullen.
  • Indien u niet gekend bent in het ziekenhuis te Lier zal u uw rijksregisternummer worden gevraagd, eveneens de naam van je huisarts.