Urologische PRP (plaatjesrijk plasma)

Wat is een PRP Behandeling?

PRP staat voor plaatjesrijk plasma. Het is een veilige, niet-chirurgische behandeling, welke gebruik maakt van je eigen bloedplaatjesrijk plasma.

PRP wordt verkregen uit je eigen bloed door een deel van het plasma dat rijk is aan bloedplaatjes te scheiden van de rode bloedcellen. Dit is een bestanddeel van je bloed dat een hoge concentratie vrijstelt aan groeistimulatoren en verschillende eiwitten bevat.

Wanneer PRP in een bepaalde zone wordt geïnjecteerd, bevordert het de genezing van de weefsels.

PRP bevat een hoge concentratie aan eiwitten en groeifactoren die beschadigde cellen kunnen herstellen en de bloedtoevoer naar het gebied verhogen.

Waar wordt urologische PRP toegepast?

De urologische PRP behandeling kan worden toegepast bij de volgende aandoeningen of wensen:

Combinatie van V-shot, O-shot en G-shot is mogelijk.

Niet elke PRP-behandeling is hetzelfde

Bij CURE gebruiken we modernste PRP-techniek met een medische aanpak, waarbij het ingebrachte concentraat hoger is. Dit maakt dat de behandeling krachtiger is en langer doorwerkt, dan het concentraat dat wordt gebruikt in de cosmetische wereld. Het voordeel is dat je minder behandelingen nodig voor hetzelfde of intenser resultaat.

Nederlandse dames en heren

In Nederland is er steeds meer vraag naar de PRP behandeling, echter het aantal artsen met ervaring is beperkt. We mogen inmiddels zeer veel Nederlandse dames en heren verwelkomen in onze privépraktijk die is gevestigd onder de ‘rook’ van Antwerpen.

Urologische PRP