P-Shot

Wat is een P-Shot?

Een P-shot wordt vaak toegepast bij erectiestoornissen of erectiele dysfunctie. Dit is het consistente/herhaaldelijke onvermogen om een erectie te bekomen of aan te houden om te komen tot een bevredigende seksuele activiteit.

Er wordt bloedplaatjesrijk plasma ingebracht in de zone van de zwellichamen in de penis, zodat deze kunnen regenereren. Het effect is een stevigere erectie, vergemakkelijken van een orgasme en meer gevoel in de penis.

Bloedafname

Voor de verdoving en de inspuiting van het bloedplaatjesrijk plasma wordt er bloed afgenomen door de verpleegkundige. Dit wordt gedaan met een zeer dun vleugelnaaldje.

Door wie wordt de inspuiting gedaan?

De PRP-inspuiting wordt gedaan door Dr. Caroline Maes. Voor de behandeling is er eerst een intakegesprek. Als duidelijk is hoe de behandeling in zijn werk gaat, wordt een afspraak vastgelegd voor de eerste inspuiting.

Is het pijnloos?

Het bloed dat is afgenomen wordt gecentrifugeerd. Het plasma wordt voorbereid. Tegelijkertijd wordt de verdoving aangebracht en toegediend. Deze bestaat uit een verdovende zalf, welke wordt gesmeerd op de hele penis en eikel. Aanvullend vindt er aan de basis van de penis een verdovende injectie plaatsen. Deze handelingen zorgen ervoor dat de priapus-shot pijnloos is.

Behandeling

Ongeveer een kwartier na de verdoving is het bloedrijkplaatjes plasma klaar om te worden ingespoten ter hoogte de zwellichamen van de penis, ter hoogte van de eikel en corona (rand van eikel).

Hoeveel sessies nodig?

Om goede resultaten te halen drie sessies nodig. Om de 6 weken kom je terug voor je volgende sessie. De behandeling werkt lang door. Om het effect vast te houden is een jaarlijkse onderhoudsbehandeling nodig.

Meer uitleg

Meer uitleg kunt u krijgen op de raadpleging bij Dr. Maes.

Nederlandse heren

In Nederland is er steeds meer vraag, echter het aantal artsen met ervaring is beperkt. We mogen inmiddels zeer veel Nederlandse heren verwelkomen in onze privépraktijk die is gevestigd onder de ‘rook’ van Antwerpen.

Kosten en betaling

Prijs is € 350,- per inspuiting.

Het basistarief voor de raadpleging is € 55,- (zonder bijkomend onderzoek of inspuiting) waarbij u kunt betalen met Bancontact, Maestro of contant.

p-shot