O-Shot behandeling

Wat doet een O-shot behandeling?

De O-shot staat voor Orgasm Shot. Het is een PRP behandeling die het seksueel verlangen stimuleert en ervoor zorgt dat je als vrouw sterkere orgasmes kan ervaren. Vrouwen beleven de behandeling in combinatie met de V-shot en G-shot als een vaginale verjonging of vaginale revitalisatie.

De behandeling wordt ook toegepast ter vermindering van pijn bij het vrijen (dyspareaunie) en verhoging van het libido.

Bij de behandeling wordt PRP, plaatjesrijk plasma, ingespoten thv de clitoris en haar zwellichamen, eveneens thv de vaginale streek en schaamlippen. De O-shot geeft een stimulatie van de weefsels, zodat zij kunnen regenereren en er eveneens aangroei van nieuwe cellen mogelijk is.

(Pre)menopauze

De menopauze kan vaginale pijn geven, waardoor de zin in vrijen afneemt. Veel vrouwen kiezen ervoor om preventief te beginnen in de premenopauze. Zo ervaren zij minder vaginale pijn bij het vrijen en hebben ze minder kans op vaginale atrofie.

Bloedafname

Voor de verdoving en de inspuiting van het bloedplaatjesrijk plasma wordt er bloed afgenomen door de verpleegkundige. Dit wordt gedaan met een zeer dun vleugelnaaldje.

Door wie wordt de inspuiting gedaan?

De inspuiting wordt gedaan door Dr. Caroline Maes. Voor de behandeling is er eerst een intakegesprek. Als duidelijk is hoe de behandeling in zijn werk gaat, wordt een afspraak vastgelegd voor de eerste inspuiting.

Hoe verloopt de behandeling?

Vóór de PRP-injecties wordt het gebied verdoofd met een verdovende zalf. Dit helpt om de ongemakken te verminderen, zodat de behandeling dragelijk is. De meeste patiënten melden slechts een klein ongemak. Het voelt aan als een warm gevoel met een licht knijpen.

Hoeveel sessies nodig?

Om goede resultaten te halen zijn drie sessies nodig. Om de 6 weken kom je terug voor je volgende sessie. De behandeling werkt lang door. Om het effect vast te houden is een jaarlijkse onderhoudsbehandeling nodig.

Na je behandeling

Het is belangrijk dat je de eerste week na je niet naar de sauna gaat, geen make-up of ontharing crème aanbrengt, zonlicht vermijdt (ook geen zonnebank of laser ontharing). Vrijen kan direct na de behandeling.

Meer uitleg

Meer uitleg kunt u krijgen op de raadpleging bij Dr. Maes.

Nederlandse dames

In Nederland is er steeds meer vraag naar de behandeling, echter het aantal artsen met ervaring is beperkt. We mogen inmiddels zeer veel Nederlandse dames verwelkomen in onze privépraktijk die is gevestigd onder de ‘rook’ van Antwerpen.

Kosten en betaling

Prijs is € 350,- per inspuiting.

Het basistarief voor de raadpleging is € 55,- (zonder bijkomend onderzoek) waarbij u kunt betalen met Bancontact, Maestro of contant.

Afspraak Dr Maes

Dr. Caroline Maes