G-Shot

Wat doet een G-shot behandeling?

De G-shot behandeling stimuleert het toenemen van seksueel verlangen en zorgt ervoor dat je als vrouw sterkere orgasmes kan ervaren.

De behandeling

Bij de behandeling wordt PRP, plaatjesrijk plasma, ingespoten thv de G-spot. De PRP-inspuiting geeft een stimulatie van de weefsels, met eveneens nieuwe aangroei van cellen.

Door wie wordt de inspuiting gedaan?

De PRP-inspuiting wordt gedaan door Dr. Caroline Maes. Voor de behandeling is er eerst een intakegesprek. Als duidelijk is hoe de behandeling in zijn werk gaat, wordt een afspraak vastgelegd voor de eerste inspuiting.

Hoe verloopt de behandeling?

Vóór de PRP-injecties wordt het gebied verdoofd met een verdovende zalf. Dit helpt om de ongemakken te verminderen, zodat de behandeling dragelijk is. De meeste patiënten melden slechts een klein ongemak en dat de injecties aanvoelen als een warm gevoel met een licht knijpen of steken.

Hoeveel sessies nodig?

Om goede resultaten te halen met je G-shot zijn drie sessies nodig. Om de 6 weken kom je terug voor je volgende sessie. De G-shot behandeling werkt lang door. Om het effect vast te houden is een jaarlijkse onderhoudsbehandeling nodig.

Meer uitleg

Meer uitleg kunt u krijgen op de raadpleging bij Dr. Maes.

Nederlandse dames

In Nederland is er steeds meer vraag naar de behandeling, echter het aantal artsen met ervaring is beperkt. We mogen inmiddels zeer veel Nederlandse dames verwelkomen in onze privépraktijk die is gevestigd onder de ‘rook’ van Antwerpen.

Kosten en betaling

Prijs is € 350,- per inspuiting.

Het basistarief voor de raadpleging is € 55,- (zonder bijkomend onderzoek of inspuiting) waarbij u kunt betalen met Bancontact, Maestro of contant.

Dr. Caroline Maes

Dr. Caroline Maes