G-Shot

Wat doet een G-shot behandeling?

De G-shot behandeling stimuleert het toenemen van seksueel verlangen en zorgt ervoor dat je als vrouw sterkere orgasmes kan ervaren.

Wat is een G-shot behandeling?

Bij de behandeling wordt PRP, plaatjesrijk plasma, ingespoten thv de G-spot. De PRP-inspuiting geeft een stimulatie van de weefsels, met eveneens nieuwe aangroei van cellen.

Niet elk G-shot is hetzelfde

Bij CURE gebruiken we modernste PRP-techniek met een medische aanpak, waarbij het ingebrachte concentraat hoger is. Dit maakt dat een G-shot krachtiger is, dan het concentraat dat wordt gebruikt in de cosmetische wereld. Het voordeel is dat je minder behandelingen nodig voor een intenser resultaat.

Door wie wordt de inspuiting gedaan?

De PRP-inspuiting wordt gedaan door Dr. Caroline Maes. Voor de behandeling is er eerst een intakegesprek. Als duidelijk is hoe de behandeling in zijn werk gaat, wordt een afspraak vastgelegd voor de eerste inspuiting.

Hoe verloopt de behandeling?

Vóór de PRP-injecties wordt het gebied verdoofd met een verdovende zalf. Dit helpt om de ongemakken te verminderen, zodat de behandeling dragelijk is. De meeste patiënten melden slechts een klein ongemak en dat de injecties aanvoelen als een warm gevoel met een licht knijpen of steken.

Hoeveel sessies nodig?

Om goede resultaten te halen met je G-shot zijn drie sessies nodig. Om de 3 – 4 maanden kom je terug voor je volgende sessie. De G-shot behandeling werkt lang door. Om het effect vast te houden is een jaarlijkse onderhoudsbehandeling nodig.

G-shot prijs?

Per sessie betaal je € 287,- zonder medische indicatie.

N.B. Bij een medische indicatie bestaat een mogelijkheid tot gedeeltelijke terugbetaling door de mutualiteit in België. Dit wordt besproken tijdens de raadpleging bij Dr. Maes.

Combinatie G-shot met O-shot en V-shot behandeling

De clitoris en vulva (de lippen van de vagina) kunnen tegelijkertijd worden behandeld met de G-shot, zodat deze eveneens een ‘verjongingsboost’ worden gegeven. Dit wordt gedaan met een V-shot. Zo krijgt je vulva een vitalere uitstraling en voelt deze ook weer zacht(er) aan. Daarnaast helpt het ook bij het uiterlijk van de vagina, met het bekomen van een gladdere huid. Combinaties zijn alleen mogelijk in over leg met Dr. Maes.

Nederlandse dames

In Nederland is er steeds meer vraag naar de G-shot, echter het aantal artsen met ervaring is beperkt. We mogen inmiddels zeer veel Nederlandse dames verwelkomen in onze privépraktijk die is gevestigd onder de ‘rook’ van Antwerpen.

G-shot

Dr. Caroline Maes