O-Shot behandeling

Wat doet een O-shot behandeling?

De O-shot behandeling stimuleert het seksueel verlangen en zorgt ervoor dat je als vrouw sterkere orgasmes kan ervaren. Vrouwen beleven de O-shot in combinatie met de V-shot en G-shot als een vaginale verjonging.

Wat is een O-shot behandeling?

Bij de behandeling wordt PRP, plaatjesrijk plasma, ingespoten thv de clitoris en haar zwellichamen, eveneens thv de vaginale streek en schaamlippen. De O-shot geeft een stimulatie van de weefsels, zodat zij kunnen regenereren en er eveneens aangroei van nieuwe cellen mogelijk is.

O-shot en (Pre)menopauze

De menopauze kan vaginale pijn geven, waardoor de zin in vrijen afneemt. Veel vrouwen kiezen ervoor om preventief te beginnen in de premenopauze met de O-shot in combinatie met de V-shot en G-shot. Zo ervaren zij minder vaginale pijn bij het vrijen tijdens de overgang.

Niet elke O-shot is hetzelfde?

Bij CURE gebruiken we de modernste PRP-techniek met een medische aanpak, waarbij het ingebrachte concentraat hoger is. Dit maakt dat een O-shot krachtiger is, dan het concentraat dat wordt gebruikt in de cosmetische wereld. Het voordeel is dat je minder behandelingen nodig voor een intenser resultaat.

Door wie wordt de inspuiting gedaan?

De PRP-inspuiting wordt gedaan door Dr. Caroline Maes. Voor de behandeling is er eerst een intakegesprek. Als duidelijk is hoe de behandeling in zijn werk gaat, wordt een afspraak vastgelegd voor de eerste inspuiting.

Hoe verloopt de O-shot behandeling?

Vóór de PRP-injecties wordt het gebied verdoofd met een verdovende zalf of crème. Dit helpt om de ongemakken te verminderen, zodat de behandeling dragelijk is. De meeste patiënten melden slechts een klein ongemak en dat de injecties aanvoelen als een warm gevoel met een licht knijpen of steken.

Hoeveel sessies nodig?

Om goede resultaten te halen met je O-shot zijn drie sessies nodig. Om de 3 – 4 maanden kom je terug voor je volgende sessie. De O-shot behandeling werkt lang door. Om het effect vast te houden is een jaarlijkse onderhoudsbehandeling nodig.

O-shot prijs

Per sessie betaal je € 287,- zonder medische indicatie.

N.B. Bij een medische indicatie bestaat een mogelijkheid tot gedeeltelijke terugbetaling door de mutualiteit in België. Dit wordt besproken op de raadpleging bij Dr. Maes.

O-shot combinatie met V-shot voor vaginale verjonging

De vulva (de lippen van de vagina) kunnen tegelijkertijd worden behandeld, zodat deze eveneens een ‘verjongingsboost’ worden gegeven. Dit wordt in combinatie gedaan met een V-shot. Zo krijgt je vulva een vitalere uitstraling en voelt deze ook weer zacht(er) aan. Daarnaast helpt het ook bij het uiterlijk van de vagina, met het bekomen van een gladdere huid. Met de G-shot wordt ook de zone van je G-spot voorzien van plasmarijke plaatjes.

Combinaties zijn alleen mogelijk in overleg met Dr. Maes.

Na je O-shot behandeling

Het is belangrijk dat je de eerste week na je O-shot niet naar de sauna gaat, geen make-up of ontharing crème aanbrengt, zonlicht vermijdt (ook geen zonnebank of laser ontharing). Vrijen kan direct na de behandeling.

O-shot ervaringen

Ben je benieuwd naar de O-shot ervaringen van andere dames, dan kun jij je vragen stellen aan dokter Caroline Maes. Zij legt je tijdens de raadpleging uit wat het effect en gevoel is op korte en langere termijn.

Nederlandse dames

In Nederland is er steeds meer vraag naar de O-shot als vaginale verjonging, echter het aantal artsen met ervaring is beperkt. We mogen inmiddels zeer veel Nederlandse dames verwelkomen voor hun O-shot in onze privépraktijk die is gevestigd onder de ‘rook’ van Antwerpen.

O-shot

Dr. Caroline Maes